ECONOMIC 27 octombrie 2023

JBC este în căutarea celor mai buni antreprenori tineri din județul Covasna

de Daniela Luca | 2954 vizualizări

Asociația Junior Business Club (JBC) va premia și în acest an cei mai de succes oameni de afaceri tineri din județul Covasna. Categoriile au rămas aceleași ca anul trecut. „Antreprenorul tânăr al anului”, „Femeia antreprenor a anului”, „Liderul anului” și „Inovatorul anului” vor fi premiați în cadrul ceremoniei care va fi organizată pe 25 noiembrie, la restaurantul Di Stefano Bar & Bistro din Sfântu Gheorghe. Înscrierile se încheie pe 15 noiembrie.

Reprezentanții Asociației Junior Business Club transmit că premiile oferite de ei recunosc activitatea tinerilor antreprenori, de aceea se caută persoanele care, chiar dacă sunt tinere și au până în 35 de ani, se bucură de succes în activitatea lor economică și pot fi considerate un exemplu remarcabil pentru noua generație.

Pentru categoriile „Antreprenorul tânăr al anului” și „Femeia antreprenor a anului”, cei înscriși trebuie să fi încheiat anul 2021 cu profit. Antreprenorii care au moștenit, au acțiuni sau au preluat o societate în ultimii 5 ani nu pot participa la competiție. La aceste două nominalizări, juriul va decide în funcție de rezultatele financiare aferente anului fiscal 2022.

Cei care sunt într-o poziție de conducere la o societate și conduc o echipă, dar nu sunt antreprenori, se pot înscrie sau pot fi propuși la categoria „Liderul anului”.

În ceea ce privește premiul „Inovatorul anului”, sunt așteptați să se înscrie cei care au contribuit prin inovare și creativitate la succesul societății și, respectiv, la dezvoltarea zonei. Pentru această categorie, tinerii nu trebuie să fie neapărat deținători ai unor firme.

Președintele Asociației Junior Business Club, Karácsony Zsolt a precizat că la categoriile „Liderul anului” și „Inovatorul anului” câștigătorul va fi ales în funcție de descrierea activității pe care o întreprind tinerii care se înregistrează.

Înscrierile se pot efectua până în 15 noiembrie, prin autopropunere sau propunere venită de la terți, și trebuie să conțină numele întreprinzătorului (cota de părți a societății deținute), numele firmei, cota de participare la capitalul social, adresa firmei, numărul de telefon, adresa de e-mail, denumirea paginii web și o scurtă descriere a firmei sau a activității tinerilor înscriși.

Informațiile se pot trimite pe adresa de e-mail juniorbusinessclub@yahoo.com. Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon al președintelui Asociației Junior Business Club, Karácsony Zsolt (0751 790 537).

Ceremonia de premiere va avea loc pe 25 noiembrie, de la ora 18:00, la restaurantul Di Stefano Bar & Bistro din Sfântu Gheorghe.

Câștigătorii ediției din 2022 

Anul trecut în competiție au fost înscriși 26 de candidați. Primul loc la categoria „Antreprenorul tânăr al anului” i-a revenit lui Mihály Andor. Acesta are o firmă care execută lucrări la înălțime.

Premiul „Femeia antreprenor a anului”, la care au fost înscrise nouă candidate, a fost acordat anul trecut tinerelor Magyarosi Orsolya și Szabó Kinga. Cele două dețin un centru de recuperare în Sfântu Gheorghe.

În 2022, trofeul „Inovatorul anului” le-a revenit organizatorilor primului eveniment TEDx Sfantu Gheorghe – Gödri-Martis Huba și Vizi Attila.

Categoriile de anul trecut au fost o noutate, pentru că până atunci Asociația Junior Business Club îi premia pe trei cei mai buni întreprinzători ai anului din județul Covasna. În 2021, în competiție au fost înscriși 19 candidați, iar primul loc i-a revenit lui Pál Hunor, proprietarul unei afaceri cu inscripționări personalizate. Pe locurile următoare s-au clasat Csiki Hanna, o tânără din Sfântu Gheorghe care deține un atelier de cofetărie și Luka Levi, proprietarul unui magazin online.

Asociația Junior Business Club a fost înființată în 2009 și se axează pe dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul tinerilor din județul Covasna. Totodată, JBC se implică în proiecte care contribuie la o economie sănătoasă și sprijină tinerii în obținerea experienței practice necesare pentru succesul în domeniul economic.

Sursă foto: #yourcreativeSIDE

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.