ECONOMIC 17 mai 2018

Finanțare de 40.000 de euro pentru antreprenorii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 738 vizualizări

Sesiunea de informare are loc vineri la Sfântu Gheorghe

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu derulează vineri, 18 mai, la Sfântu Gheorghe o sesiune de informare privitoare la proiectul „Start-UP Hub: Laboratorul antreprenorilor”. În cadrul evenimentului, organizatorii le vor transmite celor interesați cum pot să participe la cursuri gratuite de dezvoltare a competențelor antreprenoriale și să își înființez firme primind până la 40.000 de euro fonduri nerambursabile.

Sesiunea de informare va avea loc între orele 13.00 - 15.00, la Best Western Park Hotel, str. Gabor Aron nr 12-14. Cei interesați se pot înscrie online pe site-ul: http://eduhub.ulbsibiu.ro/startuphub/.

 „Obiectivul general al proiectului este creșterea gradului de ocupare prin crearea și ocuparea a 150 de noi locuri de muncă în urma înființării a 75 de noi întreprinderi cu profil non-agricol în zonele urbane aferente județelor din Regiunea Centru (Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna)”, potrivit unui comunicat de presă.

Aceeași sursă arată că „grupul țintă al proiectului este format din 400 persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă) și care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban din Regiunea Centru; au reședința sau domiciliul în mediul urban sau rural, în regiunea Centru, în care se implementează proiectul (județele Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna)”.

„Start-Up Hub: Laboratorul Antreprenorilor”, derulat de ULBS, se desfășoară în perioada 15 ianuarie 2018 – 14 ianuarie 2021. Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.