ECONOMIC 27 martie 2019

Felix Pătrășcanu de la FAN Courier, în fața tinerilor din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1038 vizualizări

Conferința „Vreau să fiu Antreprenor” revine în aprilie, la CNMV

A doua ediție a conferinței „Vreau să fiu antreprenor” de la Sfântu Gheorghe va avea loc în 4 aprilie, începând cu ora 17:00, în amfiteatrul Colegiului Național „Mihai Viteazul”. Primul vorbitor anunțat este co-fondatorul FAN Courier, Felix Pătrășcanu.

Primul antreprenor invitat este Felix Pătrășcanu. Felix este co-fondatorul firmei de curierat FAN Courier,  membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot. În 2014 a fost desemnat Antreprenorul Anului în cadrul celei de-a noua ediții a galei Business Review, precum și Manager of the Year, acordat de Govnet. Pasiunile lui Felix nu se opresc doar la curierat, el este un mare fan al curselor off-road, această pasiune i-a adus titulatura de vicepreședinte al Asociației Off- Road Romania Adventures. De asemenea este și un mare fan al vinurilor”, ne-a declarat ambasadorul evenimentului din județul Covasna, Bogdan Todoran.  

Următorul invitat care o să le vorbească tinerilor despre antreprenoriat va fi dezvăluit în curând, mai spune acesta.

„Vreau să fiu antreprenor” (VSFA) are scopul de „a crește percepția valorii antreprenoriatului în rândul elevilor și studenților din România. Prin intermediul a doi antreprenori VSFA își dorește să popularizeze ideea antreprenoriatului în rândul tinerilor. Tânărul de azi, ANTREPRENORUL de mâine. Orice tânăr elev, poate să devină un bun antreprenor”, ne-a mai precizat coordonatorul evenimentului, care a punctat și că evenimentul este adresat tinerilor în special, dar vor fi bine primite persoane de toate vârstele. „Oricine poate învăța câte ceva de la acești antreprenori”, a subliniat Bogdan Todoran.

Pentru buna organizare a evenimentului și pentru ca toți participanții să beneficieze de loc în sală, este necesară înscrierea, accesând link-ul https://goo.gl/forms/DyCteY3lvGyOGyyF3 și completând formularul.

Prima ediție a conferinței „Vreau să fiu antreprenor” la Sfântu Gheorghe a avut loc în 18 mai 2018.

Evenimentul a avut atunci în prim plan trei antreprenori: patronul agenției de publicitate Comparty, Daniel Santa, Managing Partner Alda Design Interior, Alina David și proprietarul Castelului Daniel din Tălișoara, Rácz Attila.

Până în prezent, „Vreau să fiu Antreprenor” a avut parte de  218 evenimente, în 68 de orașe și sate din România din 38 de județe, la care au luat parte peste 27.000 de tineri.

Evenimentul este organizat la nivel național de Romanian Business Leaders, iar parteneri locali în organizare sunt Colegiul Național „Mihai Viteazul” și Consiliul Elevilor Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.