ECONOMIC 4 aprilie 2019

Doi antreprenori de succes le spun tinerilor cum și de ce să devină ca ei

de Iulia Drăghici - Taraș | 945 vizualizări

Conferința „Vreau să fiu antreprenor” revine joi la Sfântu Gheorghe

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe găzduiește joi, 4 aprilie, începând cu ora 17:00 a doua ediție a conferinței „Vreau să fiu antreprenor”. Invitații acestui eveniment sunt Felix Pătrășcanu de la Fan Courier și Ionuț Țața de la Iceberg Consulting.

Scopul proiectului „Vreau să fiu Antreprenor” - VSFA, creat de antreprenorii de azi pentru antreprenorii de mâine ai României, este de a crește percepția valorii antreprenoriatului în rândul elevilor și studenților din România, spun organizatorii evenimentului.

Astfel, în fața tinerilor covăsneni va veni Felix Pătrășcanu, care pe lângă celebra firmă de curierat pe care a înființat-o și pe care o coordonează, FAN Courier, el este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot. În 2014 a fost desemnat Antreprenorul Anului în cadrul celei de-a noua ediții a galei Business Review, precum și Manager of the Year, acordat de Govnet.

La întrebările tinerilor va răspunde și Ionuț Țața, antreprenorul care a pus bazele Iceberg încă din 2003 și care de atunci dezvoltă sute de proiecte în consultanță, strategie, finanțare, dezvoltare economică, energii regenerabile, transfer tehnologic, startups și digitalizare.

„Antreprenorii din România au încredere în tinerii de azi, au încredere că tinerii sunt cei care vor inova România. Vă aşteptăm la eveniment pentru a afla poveştile uimitoare ale celor doi antreprenori şi pentru a vă deschide orizontul în planul antreprenoriatului. Conferinţa va fi una interactivă şi aşteptăm pe lângă tineri, persoane de orice vârstă”, ne-a declarat coordonatorul județean al evenimentului, Bogdan Todoran.

Conferința „Vreau să fiu antreprenor” ajunge anul acesta și la Brașov, în 11 aprilie. Aici, antreprenorii care vor veni în fața tinerilor sunt patronul agenției de publicitate Comparty, Daniel Santa și Alina David de la David Consulting, care anul trecut au fost prezenți la ediția de la Sfântu Gheorghe.

Prima ediție a conferinței „Vreau să fiu antreprenor” din județul Covasna a avut loc în 18 mai 2018. Aici, invitat a mai fost și proprietarul Castelului Daniel din Tălișoara, Rácz Attila.

Până în prezent, „Vreau să fiu Antreprenor” a avut parte de  218 evenimente în 68 de orașe și sate din România din 38 de județe, la care au luat parte peste 27.000 de tineri.

Evenimentul este organizat la nivel național de Romanian Business Leaders, iar parteneri locali în organizare, la Sfântu Gheorghe, sunt Colegiul Național „Mihai Viteazul” și Consiliul Elevilor Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

Alte detalii despre VSFA se găsesc pe evenimentul creat pe Facebook „Vreau să fiu antreprenor @SfântuGheorghe”.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.