ECONOMIC 25 octombrie 2022

Curs de educație financiară, la un bar din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1179 vizualizări

Intrarea este liberă 

Cei care sunt interesați cum să se pregătească pentru următoarea perioadă, în contextul scumpirilor și al inflației în creștere, sunt invitați să participe la un curs gratuit de educație financiară. Evenimentul va avea loc la barul El Santo din Sfântu Gheorghe, duminică, pe 6 noiembrie. 

„Suntem o echipă de consilieri și analiști financiari, care caută în permanență informații despre gestionarea banilor. Suntem convinși că este esențial să vă oferim o înțelegere adecvată a finanțelor dumneavoastră, astfel încât să puteți lua decizii bazate pe informații de încredere și să vă aliniați investițiile cu obiectivele dumneavoastră”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Organizatorii ne-au spus că acest curs se adresează tuturor celor interesați de subiect, indiferent de vârstă sau domeniul de activitate. 

„Cele două persoane care vor veni, Máté Incze și Suciu Adrian, ne vor prezenta cum să ne pregătim pentru următoarea perioadă, pentru că va fi una grea. Ne vor spune cum să salvăm banii, care sunt oportunitățile pentru investiții. Vor vorbi despre inflație, criză. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați, de la tineri la cei mai în vârstă, de la oameni de afaceri la angajați. Va dura o oră aproximativ, iar jumătate de oră va fi alocată întrebărilor. Ne gândim să facem mai multe evenimente de acest fel, cam unul pe lună dacă o să prindă și o să fie de interes”, ne-a spus Gabriel Ungureanu, proprietarul localului. 

Așadar, cei care vor să participe la eveniment sunt așteptați la El Santo, pe strada Császár Bálint nr. 8, pe 6 noiembrie, de la ora 16:00. 

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.