ECONOMIC 29 noiembrie 2017

Covăsnenii caută cei mai buni tineri întreprinzători

de Iulia Drăghici - Taraș | 988 vizualizări

Ceremonia de decernare a Premiului pentru Tineri Întreprinzători va avea loc pe 8 decembrie

Asociaţia Junior Business Club și Camera de Comerţ şi Industrie Covasna au pornit în căutarea celor mai buni tineri antreprenori. Nominalizările se fac până în 5 decembrie.

Eforturile și meritele tinerilor antreprenori din județul Covasna vor fi recunoscute public și anul acesta de Asociația Junior Business Club și Camera de Comerț și Industrie Covasna, prin intermediul Premiului pentru Tineri Întreprinzători. Gala este programată să aibă loc în 8 decembrie,  la restaurantul Pivnița Sfântu Gheorghe.

„Premiul pentru Tineri Întreprinzători recunoaște activitatea tinerilor antreprenori, de aceea îi căutăm pe acei antreprenori care în pofida vârstei tinere (sub 35 de ani) înregistrează succese în activitatea lor economică şi pot fi consideraţi un exemplu remarcabil pentru noua generaţie”, explică organizatorii într-un comunicat de presă.

Nominalizările la eveniment se fac prin completarea unor formulare, disponibile pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Covasna, www.ccicv.ro.

„Vor fi premiaţi cei mai buni întreprinzători tineri, asociaţi semnificativi la societăţi comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din judeţul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2016. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârşitul anului 2016! Nu sunt eligibili acei antreprenori, care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani”, mai arată coordonatorii evenimentului.

Pentru informații suplimentare pot fi contactați Incze Eszter (tel: 0755 085 842), de la Camera de Comerț și Industrie și Karácsony Zsolt (tel: 0751 790 537), de la Asociaţia Junior Business Club.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.