ECONOMIC 5 octombrie 2017

Competiţie de proiecte şi idei de afaceri în cadrul Startup Week de la Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1093 vizualizări

Asociaţia Junior Business Club din Sfântu Gheorghe organizează, luna acesta, o competiţie de proiecte şi idei de afaceri, oferindu-le tinerilor antreprenori posibilitatea de a le prezenta public şi de a găsi, astfel, potenţiali finanţatori sau parteneri pentru materializarea lor.

„Startup Pitch Day a fost concepută în ideea de a oferi tinerilor întreprinzători şi membrilor echipei oportunitatea de a se întâlni cu investitorii viselor lor“, scriu organizatorii pe pagina lor de internet.

Proiectele şi planurile de afaceri pot aborda orice domeniu de activitate şi pot fi înscrise în concurs până pe data de 12 octombrie a.c. Opt dintre acestea vor intra în finală şi vor fi prezentate pe data de 18 octombrie a.c, la sediul Universităţii Babeş-Bolyai din Sfântu Gheorghe, unui juriu format din oameni de afaceri, consilieri financiari şi contabili.

Organizatorii au pregătit mai multe premii, printre care un program de training de 3 zile, un Startup Tour la Budapesta, posibilitatea de a participa la alte competiţii pentru startup-uri, precum şi un sejur de pentru două persoane la un hotel din staţiunea Balvanyos.

Competiţia se va desfăşura în cadrul Saint George Startup Week, ce va avea loc în perioada 16-20 octombrie la Sfântu Gheorghe, manifestare care îşi propune să reunească antreprenori din toate domeniile de activitate din judeţul Covasna şi nu numai.

„Este, de fapt, sărbătoarea antreprenoriatului în general, nu doar despre startup-uri şi noi afaceri vorbim, ci despre toţi actorii care contribuie la dezvoltarea mediului economic şi a comunităţii antreprenoriale a oraşului. Evident, ne adresăm şi celorlalţi membri ai comunităţii locale (...), vom avea numeroase evenimente şi pentru elevi şi, în general, dorim să implicăm toate generaţiile, atât angajaţii cât şi angajatorii din toate domeniile de activitate“, a precizat Matyus Eniko, coordonatoarea innoHub, una dintre organizatoarele evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.