ECONOMIC 8 februarie 2019

Ambasadorul Republicii Kazahstan s-a întâlnit cu întreprinzători din industria alimentară şi prelucrarea lemnului

de Agerpres | 939 vizualizări

Ambasadorul Republicii Kazahstan la Bucureşti, Daulet Batrashev, s-a întâlnit joi, la Sfântu Gheorghe, cu reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, precum şi cu mai mulţi întreprinzători din judeţul Covasna, cu prilejul unei vizite oficiale făcute în zonă.

Prefectul judeţului Covasna, Sebastian Cucu a declarat, pentru AGERPRES că ambasadorul Kazahstanului a prezentat o serie de oportunităţi de afaceri, fiind interesat de dezvoltarea relaţiilor economice bilaterale, preponderent în domeniul agriculturii.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, diplomatul s-a întâlnit cu reprezentanţii unor firme din industria laptelui, industria cărnii şi prelucrării lemnului, iar ulterior a vizitat o fermă şi o distilerie din municipiul Sfântu Gheorghe, premiată la competiţii internaţionale.

Recent, această distilerie a obţinut 34 de medalii, printre care 12 de aur, şase titluri de „Champion”, precum şi marele premiu la categoria „Cea mai bună distilerie comercială din concurs” la una dintre cele mai importante competiţii de băuturi distilate din Europa, desfăşurată pentru a zecea oară în localitatea Onga din Ungaria.

Sursă foto: Facebook

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.