ECONOMIC 5 februarie 2020

A început construcția „mini-mall-ului” din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 14346 vizualizări

Destinația comercială va avea un total de peste 35,000 metri pătrați, anunță dezvoltatorul

Dezvoltatorul primei galerii comerciale din județul Covasna, Prime Kapital, a anunțat că au început lucrările de construcție pentru Sepsi Value Centre, în zona Lunca Oltului.

„Aflat într-o zonă în plină dezvoltare imobiliară, pe principala arteră de acces în Sfântu Gheorghe, cu o suprafață închiriabilă de circa 17 000 de metri pătrați, centrul comercial va deservi un număr estimat de 220 000 de locuitori din regiune.

Sepsi Value Centre va deveni polul comercial al orașului, fiind cea mai modernă destinație de shopping și petrecere a timpului liber. Proiectul include un hypermarket, o galerie comercială, spații de tip strip mall și un food court cu design modern, de ultimă generație”, anunță dezvoltatorul privat, prin intermediul unui comunicat de presă, transmis miercuri redacției Observatorul de Covasna. 

Aceeași sursă arată că printre chiriașii centrului comercial se vor număra și afaceri locale, nu doar branduri internaționale.

Mix-ul de chiriași va include branduri cu renume la nivel național și internațional precum și afaceri locale, dezvoltate în cadrul comunității din Sfântu Gheorghe. Ne dorim să oferim vizitatorilor o gamă cât mai largă de opțiuni pentru cumpărături și petrecere a timpului liber”, a declarant Ioana Vlad, Leasing Manager Prime Kapital.

Pe lângă centrele comerciale dezvoltate deja în orașe precum Baia Mare, Roman sau Zalău, Prime Kapital are în derulare mai multe proiecte de regenerare urbană în 9 orașe din România. „Compania investește în comunitățile din care face parte prin creșterea numărului de locuri de muncă, a siguranței zonelor dezvoltate și a economiei generale a orașelor”, mai transmite dezvoltatorul.

Sursă foto: Prime Kapital. 

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.