ECOLOGIE 23 decembrie 2020

Sancțiune de 10.000 de lei pentru deșeuri aruncate și incendiate pe malul Râului Buzău

de Iulia Drăghici - Taraș | 7290 vizualizări

Garda de Mediu Covasna a sancționat cu o amendă de 10.000 de lei persoana care în urmă cu o săptămână a aruncat și incendiat gunoaie pe malul Râului Buzău, în zona din apropierea centrului comunei Sita Buzăului.

În același timp, proprietarului terenului, aflat în zona din spatele Bisericii Ortodoxe din comună, i s-a transmis să ia măsuri ca spațiul să nu mai fie utilizat ca loc pentru depozitarea gunoaielor.

Directorul Gărzii de Mediu Covasna, Lucian Cândea, ne-a spus că terenul a fost salubrizat înainte să aibă loc controlul comisarilor de mediu, imediat după apariția unor imagini în mediul online, dar și că Primăria Sita Buzăului ar putea monta camere de supraveghere în zonă, pentru ca pe viitor astfel de acțiuni să fie descurajate.

Cine greșește plătește. Sancțiunea aplicată este cea maximă. Data viitoare, sperăm ca cei care au de gând să arunce deșeuri așa, să se gândească de două ori”, a spus Lucian Cândea.

Imagini cu deșeurile incendiate au fost publicate pe o rețea de socializare, unde în mai puțin de o săptămână a adunat zeci de distribuiri, comentarii și reacții.

Sursa foto: Facebook/ Brasov: publicitate si anunturi.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.