ECOLOGIE 9 aprilie 2021

Activitate ilegală de dezmembrări auto, identificată de comisarii Gărzii de Mediu

de Daniela Luca | 1700 vizualizări

S-a interzis desfășurarea activității până la obținerea actelor de reglementare

Garda de Mediu Covasna a sancționat cu o amendă de 10.000 de lei o persoană din Imeni, un sat din comuna Catalina, care dezmembra mașini fără a deține acte de reglementare pe linie de protecția mediului.

„Comisarii din cadrul Gărzii de Mediu Covasna s-au autosesizat efectuând un control la o persoană fizică care desfășura activitatea de dezmembrări auto fără a deține acte de reglementare pe linie de protecția mediului.

S-au impus măsuri cu termene pentru conformare și s-a interzis desfășurarea activității până la obținerea actelor de reglementare”, transmite Garda de Mediu Covasna pe pagina de Facebook. 

Pentru fapta comisă persoana fizică din Imeni, un sat din comuna covăsneană Catalina, a fost amendată săptămâna trecută cu 10.000 lei.     

Luna trecută, Garda de Mediu Covasna a sancționat cu o amendă de 6.000 de lei o persoană din Ghidfalău care a dezmembrat în curte un autoturism și a incendiat o parte din piesele de care nu mai avea nevoie, iar în februarie o întreprindere individuală din județ care desfășura activitatea de dezmembrare/tratare a vehiculelor scoase din uz fără să dețină actele de reglementare din punct de vedere al mediului a fost amendată cu 10.000 de lei. Și în acest caz comisarii Gărzii de Mediu Covasna au dispus sistarea activității până la obținerea actelor necesare.

Sursă foto: Facebook/Garda de Mediu Covasna

Daniela Luca

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.