AUTO 28 aprilie 2014

Restricţii de trafic pe durata Zilelor Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 966 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că din cauza pregătirilor pentru Zilele Sfântu Gheorghe, circulaţia rutieră în centrul oraşului va fi restricţionată după cum urmează:

– începând de marţi, 29 aprilie, ora 10 se va închide circulaţia pe strada 1 Decembrie 1918 (secțiunea dintre Restaurantul Şugaş și strada Nicolae Bălcescu), str. Gróf Mikó Imre și piața Libertății (secţiunea dintre statuia Sfântului Gheorghe și semafor);

– începând de miercuri, 30 aprilie, ora 8 se va închide circulaţia pe strada Gábor Áron (secțiunea dintre str. Váradi József și Biblioteca Județeană);

– începând de miercuri, 30 aprilie, ora 12 se va închide circulația pe strada Kós Károly (secțiunea dintre strada Kriza János și strada Fabricii) și pe strada Kossuth Lajos (secțiunea din fața hotelului Bodoc).

– Centrul oraşului va fi redeschis traficului rutier luni, 5 mai, începând cu ora 12. Organizatorii roagă conducătorii auto ca în perioada între 29 aprilie și 5 mai să acorde atenţie sporită indicatoarelor de circulaţie.

În perioada sus-menţionată se modifică şi ruta autobuzelor în modul obișnuit: staţiile de autobuz de la BRD, de la Parcul Elisabeta şi de la Liceul de Artă nu vor fi funcţionale, fiind stabilită o staţie temporară lângă Tribunal. De asemenea, staţiile de taxiuri vor fi mutate pe strada 1 Decembrie 1918 (între străzile Nicolae Bălcescu şi BRD) şi pe benzile laterale ale intersecţiei din faţa Bisericii Unitariene.

Rugăm comercianţii ca în timpul Festivalului Zilelor Sfântu Gheorghe să intre în zona de restricţie numai în perioada de aprovizionare şi să nu lase autoturismele în zona Târgului.

Organizatorii solicită răbdare şi înţelegere din partea celor implicaţi!

Distribuie articolul:  
|

AUTO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.