ACTUALITATE 27 noiembrie 2016

Ziua Națională a României, sărbătorită toată săptămâna în stațiunea Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 446 vizualizări

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României se vor derula de luni până vineri în stațiunea Covasna.

Astfel, potrivit Casei de Cultură a orașului Covasna, luni,  28 noiembrie 2016, la ora 12.30 la Statuia Ostașului Român din Voinești va avea loc o paradă militară și depuneri de coroane. Marți, 29 noiembrie, la ora 12.00 la Centrul Cultural Covasna va avea loc programul cultural-artistic al Liceului „Kőrösi Csoma Sándor” din Covasna, cu titlul „La mulți ani România!”. Tot marţi la Centrul Cultural Covasna, dar de la ora 17, elevii Școlii Generale „Avram Iancu” din Covasna vor pune la cale un program cultural-artistic.

Interpretul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu va susţine un spectacol miercuri, 30 noiembrie, de la ora 16.30, la Centrul Cultural Covasna. Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, care costă 20 de lei. Acestea pot fi achiziţionate la Casa Orăşenească de Cultură Covasna, în zilele de lucru între orele 8-16. Pentru mai multe informaţii sau rezervări de locuri sunaţi la 076-267-4516.

Iar pentru ca săptămâna festivă să se încheie aşa cum se cuvine, vineri, 2 decembrie, de la ora 18.00 în organizarea Asociației „Justinian Teculescu” la Sala Unirea din Voinești va avea loc o Șezătoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.