ACTUALITATE 11 mai 2022

„Ziua Familiei și a Copilului“ la prima ediție în Micfalău

de Diana Pantelimon | 801 vizualizări

Se anunță zi de sărbătoare și cu multe surprize în comuna Micfalău. O mulțime de programe pentru toate vârstele vor fi organizate sâmbătă, 21 mai a.c., în cadrul primei ediții a sărbătorii „Ziua Familiei și a Copilului“.

Cu ocazia inaugurării unui teren de joacă și a unui teren de minifotbal, Primăria Comunei Micfalău s-a gândit să transforme această zi într-o sărbătoare care să devină și tradiție. Astfel, la prima ediție a sărbătorii „Ziua Familiei și a Copilului“, sătenii sau vizitatorii vor putea participa la un concurs gastronomic sau la un turneu de fotbal. Va avea loc o expoziție de fotografie, dar vor fi organizate și programe pentru copii și multe alte surprize.

„Am construit un teren de joacă modern și un teren de fotbal. Cu acest prilej dorim să organizăm o inaugurare, dar în același timp și Ziua Copilului și Ziua Familiei, pentru prima oară în Micfalău. Vor fi programe pentru toate vârstele și totul va fi organizat de Primărie și ONG-urile din comună. De la primărie nu s-a alocat nicio sumă pentru acest eveniment. Căutăm sponsori și vrem să folosim valorile pe care le avem. Va fi un fel de sărbătoare a voluntariatului, dar nu numai. Ne-am gândit la diversitatea programelor, ca fiecare să meargă acasă cu ceva. Ne ocupăm de comunitate, deoarece au fost vremuri grele și cred că vin vremuri grele. Facem din suflet acest eveniment, nu este în fișa postului“, a declarat primarul Demeter Ferenc pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro.

Va fi o zi cu voie bună și distracție la care sunt așteptați atât sătenii, cât și cei din împrejurimi, pe terenul de fotbal din Micfalău, strada Mestecănișului nr. 411F.

„Dragi săteni, familii ce locuiesc în localitățile vecine și nu numai, vă așteptăm pe toți cu drag la „Ziua Familiei și a Copilului“, aflată la prima ediție“, a transmis primarul prin intermediul Facebook. 

Primăria Micfalău organizează acest eveniment cu sprijinul Consiliului Județean Covasna, UDMR, Organizația de Femei UDMR din Micfalău, Asociația Pompierilor Voluntari din Micfalău, Clubul de Tineret IKÚ (Ifjúsági Klub Újfaluért - IKÚ) și Orchestra Nagykürt 1995 (Nagykürt 1995 Fúvósegyesület).

Sursa foto: Demeter Ferenc

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.