ACTUALITATE 24 mai 2012

Zilele Sportive Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 98 vizualizări

Ajunse la cea de-a șasea ediție, Zilele Sportive Sfântu Gheorghe vor avea loc între 1-3 iunie.

Ajunse la cea de a șasea ediție, Zilele Sportive Sfântu Gheorghe, ce vor avea loc între 1-3 iunie, vin anul acesta cu o paletă largă de evenimente, atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru acei locuitori care iubesc mișcarea și doresc să mai iasă din rutina zilnică.

Medaliile și cupele sunt pregătite pentru a fi decernate câștigătorilor, iar organizatorii lucrează la foc continuu pentru ca toate să fie pregătite așa cum se cuvine. Directorul Clubului Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe și principalul organizator, Nemes Áron, a declarat că anul acesta 35 de organizații sportive au depus 48 de proiecte, iar numărul evenimentelor se ridică la 60.

Își au locul lor în program competițiile de sporturi de echipă, dar și cele individuale. De la campionat de fotbal, baschet sau handbal, la demonstrații de arte marțiale sau aerobic, toată lumea are de unde alege programul preferat.

Evenimentele vor începe joi cu un concurs de alergare organizat de Academia Olimpică. Distanța de alergare este de 1300 de metri, iar concursul se va desfășura pe categorii de vârstă. Deschiderea oficială a Zilelor Sportive va avea loc vinerea viitoare de la ora 10 la stadion.

Sâmbătă, înaintea decernării burselor sportive Sfântu Gheorghe, Sala Sporturilor „Szabó Kati” va găzdui meciuri de minifotbal între echipa artiștilor și cea a jurnaliștilor, dar și între echipele diferitelor partide politice. Organizatorii s-au gândit și la programe artistice, pe scena ce va fi amplasată lângă stadion va cânta vineri trupa Popas Band din București, iar duminică aici vor evolua copiii de la diferite școli din oraș.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.