ACTUALITATE 12 august 2022

Zilele Comunei Reci vor fi sărbătorite pe 27 și 28 august

de David Leonard Bularca | 353 vizualizări

La finalul lunii august, localitatea Reci va fi cuprinsă de aerul sărbătorii, pentru că vor avea loc zilele comunei. Oamenii vor putea participa la diferite activități, iar pe scenă vor urca numeroși artiști, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, primarul Dombora Lehel. 

„O să avem o sărbătoare a comunei, pe 27 și 28 august. Îi așteptăm pe oameni. Zilele comunei întotdeauna se țin în ultimul weekend din august. Cred că suntem undeva la a 15-a ediție, în ultimii doi ani nu am ținut. Încercăm să combinăm activitățile distractive cu partea culturală. Deci, practic întotdeauna cu activități. Săptămâna asta finalizăm programul”, a explicat edilul.

Primarul spune că autoritățile își doresc și în acest an să ofere ocazia artiștilor din zonă să urce pe scenă. 

„Două nume care vor urca pe scenă pot să vă dau: o formație din Mureș, formația Vitan, și avem și un invitat din Ungaria, pe nume Takacs Nikolas & The Band, fost câștigător de X Factor sau ceva asemănător din Ungaria. În afară de asta, desigur, noi avem fanfarele noastre. Ca de obicei, ei încep programul cultural. Încercăm să dăm întotdeauna cât mai mult loc posibil pe scenă formațiilor locale, copiilor din școli și grădinițe”, a spus Dombora Lehel. 

El a precizat și că va avea loc și un concurs cu tractoare. 

„Întotdeauna avem un concurs cu tractoare. Prima dată se face o „tură” a satului, și apoi sunt niște jaloane amplasate, ca la școala de șoferi, se fac diverse manevre cu remorcile. Întotdeauna programul acesta are o popularitate deosebită, nu știu de ce”, ne-a mai dezvăluit primarul.

Nu se cunosc încă orele de începere ale spectacolului, pentru că, atunci când am vorbit noi cu Dombora Lehel, programul evenimentului era încă în lucru. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.