ACTUALITATE 15 aprilie 2013

Zile negre pe șoselele din Covasna

de Székely Emőke | 300 vizualizări

La sfârșitul săptămânii au avut loc mai multe accidente de circulație

În mai toate zonele județului au avut loc evenimente rutiere neplăcute la sfârșitul săptămânii. Cel mai grav a fost accidentul de la Baraolt, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața.

Vineri a avut loc un accident în comuna Reci, unde un șofer nu s-a asigurat la intrarea pe o stradă secundară și a lovit o altă mașină care circula regulamentar. În urma accidentului șoferul nevinovat a suferit răni grave.

Tot vineri, de această dată pe DN13, între Sfântu Gheorghe și Vâlcele a avut loc o coliziune între două autoturisme. Șoferul vinovat nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a lovit un alt autoturism, al cărui șofer a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Județean.

Sâmbătă s-a produs un accident la Brețcu, în urma căruia o persoană a fost grav rănită și alte două persoane au suferit răni ușoare. Evenimentul neplăcut a avut loc după ce un șofer băut a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gardul unei locuințe, după ce a rupt un stâlp. Răniții erau pasageri în mașină.

Duminică a avut loc un accident şi la Lunga, unde șoferul unui autoturism a fost rănit grav după ce nefiind atent la drum a părăsit partea carosabilă într-o curbă și s-a izbit într-un copac. Acesta a ajuns cu răni grave la spital.

Teme articol: accident covasna
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.