ACTUALITATE 8 iunie 2017

„Zi Familială cu cai” la Tabăra de la Câmpul Benedek

de Iulia Drăghici - Taraș | 780 vizualizări

Asociația Vadon organizează duminică, în 11 iunie, evenimentul „Zi Familială cu cai”, la Tabăra din Câmpul Benedek în cadrul Centrului ecvestru. Evenimentul se va desfășura între orele 10.00-14.00.

Cei interesați vor avea ocazia să participe la plimbări cu calul și trăsura, sub îndrumarea instructorilor Nagy Eszter şi Pászka Lehel (între orele 10:00 și 13:00), dar și la activități meșteșugărești, adresate în special copiilor, sub coordonarea Asociaţiei Ispilang (între orele 11:00 și 14:00).

Participarea la programe este gratuită.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Asociaţia Sagittis Siculorum Egyesület, Crucea Roşie a Judeţului Covasna și Asociaţia Ispilang.

Cei care vor să ajungă din Sfântu Gheorghe la Tabăra din Câmpul Benedek cu transportul în comun au posibilitatea să facă acest lucru de la orele 9:30 și 11:30 și retur la 12:00 și 14:00. Preţul unui bilet este de 2 lei, tur-retur 4 lei, şi se poate cumpăra de la conducătorul auto.

Staţii: Gară, Berărie, Banca BRD, Parcul Elisabeta,Fabrica de Ţigarete, József Attila 1, József Attila 2, Câmpul Benedek şi retur.

Teme articol: cai călărie tabara timp liber
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.