ACTUALITATE 10 octombrie 2016

Zi de donaţii pentru câinii de la Câmpu Frumos

de Iulia Drăghici - Taraș | 413 vizualizări

Asociaţia câinilor fără stăpân AMY din Sfântu Gheorghe organizează peste două săptămâni, în 23 octombrie, o acţiune de colectare de alimente şi bunuri pentru câinii din adăpostul de la Câmpu Frumos. Membrii asociaţiei vor fi prezenţi în duminica desfăşurării campaniei în Parcul Central din Sfântu Gheorghe, între orele 12 şi 16, unde îi vor aştepta pe toţi cei care sunt dispuşi să doneze pentru câinii fără stăpân.

Potrivit coordonatorilor campaniei, se acceptă orice fel de donaţii care într-un fel sau altul pot fi utilizate la adăpostul de câini de la Câmpu Frumos. „Pot să doneze orice, începând de la mâncare, jucării, paturi, prosoape necesare operaţiilor, boluri de mâncare, lese, cuşti sau chiar şi scânduri, plasă de sârmă sau alte materiale folositoare pentru construirea de cuşti”, ne-a declarat unul dintre membrii fondatori ai asociaţiei AMY, Pora Kinga.

„Într-un fel sau altul toţi aceşti câini au nevoie de ajutor. Ideal ar fi să fie adoptaţi. Dacă nu e posibil acest lucru, atunci oamenii pot măcar să vină să îi mângâie sau să îi plimbe pentru că sunt disperaţi pentru asta. Sunt peste 170 de câini, iar pentru noi este imposibil să facem toate acestea pentru că suntem puţini membri. Iar dacă noi oamenii nu îi ajutăm, atunci nu au de la cine să aştepte ajutor. Ei sunt închişi în boxele de unde nu au şanse de scăpare. Trebuie să îi ajutăm şi putem să facem acest lucru, important este să vrem”, a mai spus Pora Kinga.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.