ACTUALITATE 10 aprilie 2016

Weekend sportiv cu aur și argint pentru luptătoarele covăsnence

de Sever Ioan Miu | 597 vizualizări

Weekendul sportiv adus o medalie de aur, respectiv una de argint pentru luptătoarele din Sfântu Gheorghe Incze Kriszta (CSM) și Kertesz Melinda (CSȘ), la Campionatul Național de lupte pentru juniori de la Târgu Mureș. La futsal, ambele echipe covăsnene, Sepsi Futsal Sfântu Gheorghe, respectiv KSE Futsal Târgu Secuiesc, au ieșit victorioase din meciurile disputate pe teren propriu. La fotbal, prima clasată din Seria 1 a Ligii a III-a, Sepsi OSK, a câștigat meciul cu a patra clasată, Știința Miroslava.

Luptătoarele din Sfântu Gheorghe, pe podium

Reprezentanta Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, Incze Kriszta, a câștigat aurul la categoria 63 de kiliograme, iar luptătoarea Clubului Sportiv Școlar (CSȘ), Kertesz Beata, au luat argintul la 67 de kilograme. Campionatele Naționale de lupte pentru juniori au adus peste 300 de sportivi din toată România la Târgu Mureș în cele trei zile ale evenimentului.

Baschetbalistele CSȘ nu intră în turneul final U18

Sâmbătă, fetele U18 de la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Sfântu Gheorghe au terminat învinse cu scorul 49-45 meciul cu Târgoviște. Aceasta era ultima șansă de calificare printre primele patru pentru CSȘ Sfântu Gheorghe. „Din păcate nu ne-am calificat. Am fost foarte aproape. Față de edițiile precedente, în acest an, Turneul Final se organizează din 6 echipe. Anul trecut am ieșit pe locul 7 în Turneul Final”, ne-a declarat, cu regret, antrenorul fetelor, Nemes Áron. „În condițiile în care majoritatea componentelor au fost mai tinere cu 1-2 ani, am făcut meciuri foarte frumoase, cred că putem fi mândri de aceste meciuri”, a adăugat antrenorul.

Sepsi Futsal, victorie la 4 goluri diferență

KSE Târgu Secuiesc a învins Muncitorul Reșița 6-4, în meciul disputat sâmbătă la Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc. Tot sâmbătă, în Sala Sporturilor „Szabó Kati”, Sepsi Futsal a obținut un frumos 5-1 în meciul cu CSMS Iași.

Liga a III-a: Liderul Sepsi OSK, 2-1 cu a patra clasată

În seria 1 din liga a III-a la fotbal, liderul Sepsi OSK a învins cu scorul 2-1 echipa de pe locul 4, Știința Miroslava. Din partea covăsnenilor au înscris Dragoș Huiban, în prima repriză, și Andrei Țepeș, în a doua. Pentru Știința a marcat Andrei Săritanu. „Prima repriză a fost foarte bună, a doua repriză, puțin mai slabă. Dar până la urmă rezultatul a contat cel mai mult”, a declarat antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu.

Liga a IV-a: Nemere Ghelința 2-1 cu KSE Târgu Secuiesc

În liga a IV-a județeană, meciul dintre liderul Nemere Ghelința și KSE Târgu Secuiesc s-a terminat cu 2-1 Celelalte partide au avut următoarele rezultate: Progresul Sita Buzăului – Baraolt, 1-0; Perkő Sânzieni – Păpăuți, 1-6; Harghita Aita Mare – Belin, 3-1; Oltul Chilieni – Prima Brăduț, 5-1, Brețcu-Cernat 2-2.

Dozsa Dalnic, înfrântă în derbiul cu Ciucașul Întorsura Buzăului

Duminică, Dozsa Dalnic a terminat cu 1-3 partida cu a patra clasată, Ciucașul Întorsura Buzăului. Cu o zi înainte, Covasna a obținut un zdrobitor 8-0 în meciul cu Nemere Poian. Astfel că echipa din Covasna reia locul I în ligă, pe care îl ocupase timp de o etapă, iar Dozsa Dalnic trece pe doi. Ciucașul Întorsura Buzăului rămâne pe poziția a patra, după echipa din Reci, care a stat o etapă.

Celălalte partide din weekend au fost: Bodoc – Sugo Bățanii Mari, 3-0, Progresul Chichiș – Arcuș, 3-0, respectiv Sepsi OSK II Sfântu Gheorghe – Spartacus Hăghig, 10-4.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.