ACTUALITATE 31 octombrie 2016

Vremea va fi rece pentru această dată. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

de Covasna Media | 263 vizualizări

MARŢI. Vremea va fi rece pentru această dată, temperaturile maxime urmând a se încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul şi estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte, în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formă de ploaie în Dobrogea.

Noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a ţării şi doar în extremitatea nordică va fi mai mult noros şi izolat vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe, ploi în zonele joase de relief şi predominant ninsori în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Pe arii restrânse se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, în special spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

MIERCURI. Vremea se va încălzi față de intervalul precedent în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țării, înnorările se vor accentua și, mai ales în cursul nopții, local va ploua. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, când doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în vestul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor avea valori de la 8...9 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, până la 15...16 grade în Banat, sudul Olteniei și al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 9 grade. Dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

 

Teme articol: vremea meteo prognoza
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.