ACTUALITATE 6 aprilie 2014

Vremea rea le-a încurcat socotelile

de Székely Emőke | 92 vizualizări

Expoziția „Casa mea, grădina mea” nu a avut succesul scontat

Cea de-a doua ediție a expoziției „Casa mea, grădina mea”, organizată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, nu a atras prea mulți vizitatori. Organizatorii spun că vremea rea din weekend i-a ținut pe oameni în casă, și speră că la următoarele evenimente ale CCI vor veni mai mulți oameni.

La expoziția ce a avut loc sâmbătă și duminică la Liceul „Székely Mikó” au participat 11 firme – unii au venit cu termopane, alții cu proiectări, articole de grădinărit sau flori. Numărul expozanților a fost mai mic decât anul trecut, iar organizatoarea Bodor Tünde spune că „se vede că piața imobiliară nu traversează o perioadă prea bună”.

„Suntem puțin dezamăgiți, ne-am așteptat la mai mulți vizitatori, dar se pare că vremea urâtă i-a ținut pe oameni în casă. Le mulțumesc firmelor participante pentru deschidere și pentru faptul că în continuare cred în întâlnirile față în față cu clienții” – ne-a declarat Bodor Tünde.

Peste trei săptămâni, CCI va organiza o altă expoziție tematică, de această dată în domeniul sănătății. Evenimentul va avea loc tot la Liceul „Székely Mikó”, și vor fi prezentate echipamente și metode medicale tradiționale și alternative.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.