ACTUALITATE 13 noiembrie 2016

VIDEO: Victorie zdrobitoare pentru Sepsi OSK în meciul cu Foresta Suceava

de Sever Ioan Miu | 544 vizualizări

Ninsoarea de duminică dimineață și temperatura scăzută au fost înfruntate cu succes de băieții noștri, care au reușit un scor demn de un meci de tenis, 6-1, cu oaspeții din Suceava. În prima jumătate, golurile au fost marcate de Plămadă și Thiaw, în timp ce oaspeții au reușit să înscrie prin Masella. În a doua repriză au înscris Tofan și Ene, câte un gol, respectiv Hadnagy, autor al unei „duble“.

„Cred că ne-am adaptat mai greu pe terenul acesta greu decât Suceava. Am jucat foarte bine, agresivi (...) Apoi, acasă am făcut mai mereu spectacol”, a declarat la final Hadnagy Attila. „Nu ne-așteptam să marcăm atâtea goluri. Eram pregătiți să câștigăm, eram motivați (...)”, a spus și antrenorul Valentin Suciu, adăugând că și unele declarații ale părții adverse i-au motivat pe băieții noștri să dea maximul pe terenul de joc.

„Astăzi am jucat un meci extraordinar, suporterii au fost minunați, au venit 1.000 de oameni (...). Pe o vreme capricioasă, echipa a jucat senzațional“, a declarat patronul Sepsi OSK, Dioszegi Laszlo.

https://youtu.be/ShDLA9V1sgA

Teme articol: victorie Sepsi OSK foresta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.