ACTUALITATE 16 aprilie 2018

(Update) VIDEO. Vacanță în Egipt, premiul cel mare la Tombola Zilelor Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 992 vizualizări

Sejur de 7 zile, în valoare de 1.000 de euro, în schimbul tichetului de 5 lei

Premiul cel mare la Tombola Zilelor Sfântu Gheorghe din acest an constă într-un sejur de 7 zile în Egipt pentru două persoane, estimat la valoarea de 1.000 de euro. Vacanța, oferită de Agenția Sun Travel, va avea loc în 9 septembrie. Câștigătorii vor fi anunțați la Zilele Sfântu Gheorghe, în ultima zi a evenimentului.

Ne-am gândit să le oferim fericiților câștigători o experiență înspre ceea ce pot vedea și ce pot face în Egipt turiștii noștri. De aceea am pus la bătaie un premiu care înseamnă un sejur de 7 nopți, cu avionul, all inclusive, cazare, transfer și asistență turistică pentru două persoane, în valoare de aproximativ 1.000 de euro, la un hotel în Hurghada. Plecarea va fi pe data de 9 septembrie. Câștigătorii vor avea timp, în cazul în care nu au deja pașapoarte valabile, să și le facă până atunci. Tot ce au de făcut este să își achiziționeze biletul de tombolă și după ce vor câștiga, evident, să se prezinte la biroul organizatorilor și ulterior la noi la Agenție”, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentantul Agenției Sun Travel, Joós Ştefan.

În cadrul vacanței, câștigătorii vor avea ocazia să viziteze Platoul din Giza, unde vor putea vedea celebrele Piramide și Marele Sfinx alte obiective turistice recunoscute în Egipt, dar și să facă scufundări, sau să participe la croaziere pe Nil, sau altele, în funcție de pachetele pe care le vor achiziționa la fața locului.

Biletul de tombolă, care costă doar 5 lei, va putea fi achiziționat la toate standurile Háromszék, la toate standurile Hírmondó și în redacțiile Hírmondó din Sfântu Gheorghe din strada Ciucului și la cea din Târgu Secuiesc, dar și de la Biroul de Organizare Evenimente din centrul reședinței de județ, în săptămâna 21 – 26 aprilie. În weekendul festivalului, din 27 – 29 aprilie, biletele la tombolă se vor vinde în mai multe puncte din oraș.

Câștigătorii premiului vor fi anunțați la Scena Principală , duminică, 29 aprilie a.c., la ora 20:40.  Data limită până la care se poate revendica vacanța este 10 mai 2018.

De asemenea, cei care vor participa la Tombola Zilelor Sfântu Gheorghe vor avea ocazia să ia parte la un sondaj de opinie, inscripționat pe spatele tichetului de concurs, prin care să propună nume de vedete și formații pe care și le-ar dori prezente în edițiile viitoare ale Zilelor Sfântu Gheorghe.

Detalii, în videoclipul următor, de la conferința de presă de luni, 16 aprilie.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.