ACTUALITATE 20 iunie 2021

VIDEO Trafic restricționat pe DN13E, în Reci

de Iulia Drăghici - Taraș | 5655 vizualizări

Vizate sunt autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov și IPJ Covasna anunță că traficul a fost restricționat, duminică, 20 iunie, pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone, pe DN13E, în localitatea Reci, județul Covasna, în zona podului de peste Râul Negru.

Nivelul apei a crescut periculos în cursul zilei, iar acum a ajuns până la nivelul grinzilor de sub carosabil. Zona poate fi ocolită pe DJ121A, pe ruta Moacșa – Leț – Țufalău. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit autoritățile. 

Și IPJ Covasna informează că „având în vedere creșterea  cotelor apelor la nivelul podului de pe DN 13 E km. 39+769 (localitatea Reci), traficul rutier pentru vehiculele cu masa mai mare de 3.5 tone este restricționat pe acest pod.

Rută ocolitoare - Intersecția DN 11 cu DN 13 E (sens giratoriu Reci) - Moacșa (DN 11) - DJ 121 A (Leț) - intersecția DJ 121 A cu DN 13 E (km. 47+150)”. 

Probleme sunt și la Ozun, pe DJ103B, către Bicfalău, unde circulația este dirijată de poliţia locală deoarece este parţial inundat. 

Alte informații privind situația din județ, AICI. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.