ACTUALITATE 17 februarie 2022

VIDEO Percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit că a furat bunuri de peste 100.000 de lei din trei locuințe din județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2832 vizualizări

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au efectuat joi, 17 februarie, o percheziție domiciliară, în orașul Bod, județul Brașov, la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, informează Poliția Română.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 – 2021, un bărbat, de 38 de ani, ar fi  pătruns, prin efracţie, în trei locuinţe din județul Covasna, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 100.000 de lei.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate bunuri de interes în cauză.

Activitățile au fost desfășurate împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Vrancea și Brașov.

La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani l-au prins, în flagrant delict, pe bărbatul de 38 de ani și pe un alt bărbat, de 37 de ani, în municipiul Focșani, imediat după ce ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință, cu intenția de a sustrage bunuri.

Asupra acestora, au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, prin forţare, a încuietorii ușilor sau ferestrelor locuințelor, precum și stații de emisie-recepție.

Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de 13 februarie, ar fi pătruns într-o locuință, din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

La data de 15 februarie a.c., cei doi bărbați, de 37 respectiv 38 ani, au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Române.

Aceeași sursă informează și că cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.