ACTUALITATE 8 decembrie 2017

VIDEO Manó, moment incendiar în semifinala de la Vocea României

de Iulia Drăghici - Taraș | 1436 vizualizări

Ráduly Botond din Sfântu Gheorghe a urcat din nou pe scena emisiunii de televiziune; voturile covăsnenilor îl pot trimite în finală

Ráduly Botond - Manó a revenit vineri seara pe scena emisiunii de televiziune Vocea României. Membru în echipa solistului trupei „Vița de Vie”, Adrian Despot, covăsneanul a redat pe micile ecrane un moment incendiar, fără îndoială, demn de o semifinală a celebrului concurs. Acesta a interpretat melodia „I am fire” a formației Halestorm. 

Urmăriți în continuare interpretarea lui Manó: 

 

Momentul lui Manó a fost apreciat de jurații emisiunii, care au avut doar cuvinte de laudă. 

„Piesa asta este excepțional de grea. E o piesă pe voce de femeie și de data asta ți-a ieșit foarte bine, mult mai bine ca ultima dată. (...) Felicitări pentru moment și pentru alegerea piesei”, a spus Tudor Chirilă.

„Felicitări, Manó! Ești o voce remarcabilă. Consecvența cu care ai interpretat în acest concurs piese cântate de voci feminine demonstrează că ai un tupeu extraordinar. Nu e ușor să te arunci la asemenea partituri. Felicitări!”, au fost cuvintele Loredanei Groza.

„În ultimele etape ajung cele mai bune voci, dar și niște personaje incredibile. (...) E fascinant să vezi că în spatele unor voci extraordinare se află niște oameni cu personalitate unică și e frumos că ne dezvăluiți asta și că sunteți sinceri până la capăt cu noi. Sinceritatea voastră vă aduce în fața oamenilor de fiecare dată și de aia vă și votează – pentru că simt că sunteți adevărați. Asta e cel mai important la un artist”, a fost de părere și Smiley.

„Mă bucur că ați remarcat că Manó este genul de artist care abordează muzica cu tupeu”, a spus și antrenorul covăsneanului, Adrian Despot, care a explicat că solistul din Sfântu Gheorghe a preferat o piesă mai dificilă în detrimentul altora care i-ar fi putut aduce mult mai simplu victoria. 

Dacă v-a plăcut momentul, nu ezitați să îl votați pe covăsnean. Voturile noastre îl pot trimite pe solistul din Sfântu Gheorghe în finala de la Vocea României. Votează gratuit pe site-ul http://vocearomaniei.protv.ro/voteaza  sau prin SMS la 1200 cu textul „MANO” !

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.