ACTUALITATE 19 decembrie 2018

VIDEO Cocaină în valoare de 15.000 de euro, depistată de polițiștii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 2917 vizualizări

UPDATE! Unde lucrează tânărul acuzat de trafic de droguri, care este acum în arest 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat un tânăr bănuit de trafic de cocaină.

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna au surprins un tânăr, de 20 de ani, pe raza municipiului Brașov, în timp ce ar fi ridicat, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Întrucât existau indicii că în interiorul pachetului se aflau substanțe interzise, polițiștii l-au condus la sediu, pentru continuarea verificărilor.

La controlul coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la 15.000 de euro.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere ilegală în țară de droguri de mare risc, trafic cu droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE AL IPJ COVASNA

Agent principal de poliție, TOLVAJ-MARIN NICOLETA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.