ACTUALITATE 19 decembrie 2018

Tânărul arestat pentru trafic de droguri e jandarm

de Iulia Drăghici - Taraș | 2036 vizualizări

Valoarea substanțelor interzise cu care a fost prins în flagrant se ridică la 15.000 de euro

Bărbatul în vârstă de  20 de ani arestat luni, 17 decembrie, de polițiștii covăsneni pe raza județului Brașov pentru trafic de droguri de mare risc s-a dovedit a fi jandarm în cadrul IJJ Brașov. Acesta va fi suspendat din funcție pe durata anchetei, până la soluționarea cauzei, spun reprezentanții instituției unde acesta era angajat.

„G. O. este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov din luna noiembrie 2018. Referitor la faptele pentru care a fost arestat preventiv,  menționăm că nu aveam cunoștință despre acestea, însă instituția noastră va pune la dispoziția organelor abilitate absolut tot ceea ce este necesar pentru soluționarea cauzei. După rezolvarea contestației făcută de acesta la măsura arestării preventive pe 30 de zile, va fi suspendat din funcție până la soluționarea cauzei", se precizează într-un comunicat de presă al I.J.J. Brașov, potrivit BrașovTV.com.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au depistat luni un tânăr bănuit de trafic de cocaină. Jandarmul a fost prins în municipiul Brașov timp ce ridica un colet de la un transportator privat, livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

„Întrucât existau indicii că în interiorul pachetului se aflau substanțe interzise, polițiștii l-au condus la sediu, pentru continuarea verificărilor. La controlul coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la 15.000 de euro. Persoana în cauză a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Operațiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna, transmis miercuri. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere ilegală în țară de droguri de mare risc, trafic cu droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc.

VIDEO și știrea inițială, AICI!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.