ACTUALITATE 19 aprilie 2018

VIDEO Antal Árpád: „Nu am unde să fac locuri de parcare”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1074 vizualizări

Primarul a vorbit despre campania Poliției Locale de a elibera trotuarele de mașini

Primarul Antal Árpád a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va accepta ca trotuarele din municipiu să fie ocupate abuziv de mașinile parcate ilegal. Declarația vine în contextul campaniei Poliției Locale din Sfântu Gheorghe de a elibera trotuarele, inițiată încă de săptămâna trecută.

„Primarul nu va veni cu locuri de parcare pentru că nu am unde să fac locuri de parcare. Vrem să avem mașini, vrem să trăim între blocuri, trebuie să avem atâtea mașini câte locuri sunt. Trotuarele sunt pentru pietoni. Acolo unde se poate parca parțial pe trotuar se poate, dar nu pot să îi accept pe cei care parchează mașinile ostentativ, pot spune, pe trotuar. Deci parchează  în așa fel încât nici nu poți să treci pe jos, nu să treacă cineva cu căruciorul de copii și așa mai departe”, a spus Antal Árpád, care a precizat că astfel de acțiuni specifice vor avea loc săptămânal.

Acesta a spus totuși că primăria a început procedurile de amenajare temporară a unei parcări în strada Șoimului, în locul unei case care a fost recent demolată.

Detalii în declarația video următoare, dar și în ziarul „Observatorul de Covasna” de vineri, 20 aprilie:

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.