ACTUALITATE 14 octombrie 2019

Vehicul răsturnat și abandonat fără numere de înmatriculare

de Iulia Drăghici - Taraș | 3271 vizualizări

Polițiștii l-au identificat pe proprietar și i-au deschis dosar penal 

Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Mereni și Poian au găsit vineri dimineața, în timpul unei patrule intercomunale, o mașină suspectă, răsturnată și abandonată în afara părții carosabile fără numere de înmatriculare. Se pare că acestea ar fi fost îndepărtate de șoferul autoturismului, în vârstă de 24 de ani, după ce s-a răsturnat ca urmare a pierderii controlului direcției într-o curbă deosebit de periculoasă. Accidentul e pus pe seama consumului de alcool. 

„La data de 11.10.2019, în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Mereni și Poian, în timp ce executau serviciul de patrulare intercomunală, au identificat pe D.J. 114 la ieșirea din loc. Mereni un autovehicul răsturnat în afara părții carosabile, fără a avea montate plăcuțele de înmatriculare.

Cu ocazia examinării autovehiculului la fața locului nu a fost identificată nicio persoană.

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orelor 02:00, pe raza com. Mereni a fost identificat un tânăr de 24 de ani, care a declarat verbal faptul că la data de 10.10.2019, în jurul orelor 23.40, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 114, a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă și s-a răsturnat în afara părții carosabile, după care a demontat plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului și s-a deplasat pe jos spre satul Valea Scurtă”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Rezultatul testării șoferului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,46 mg/l în aerul expirat. Tânărul a fost ulterior condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal deschis pe numele tânărului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.