ACTUALITATE 2 aprilie 2014

Vandalism în parcurile din Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 186 vizualizări

Vandalizare parc memorial Sfantu Gheorghe aprilie 2014 - 01

Mai mulți cetățeni din municipiul Sfântu Gheorghe au semnalat faptul că spațiile verzi din anumite parcuri sunt folosite pe post de WC sau că mobilierul stradal a fost vandalizat.

Zvonurile se confirmă, spune managerul orașului Sfântu Gheorghe, Czimbalmos-Kozma Csaba. Acesta ne-a declarat că au avut asemenea probleme în Parcul Memorial 56, dar și în spatele Complexului „Park”.

„Zilele trecute 80% din corpurile de iluminat din Parcul memorial 56 au fost sparte, iar unele au fost chiar smulse din pământ. De asemenea au fost rupţi puieți și aici, și în parcul amenajat în spatele Complexului „Park”. Camerele de supraveghere au surprins făptașii, dar din păcate înregistrările făcute pe timpul nopții nu sunt prea bune și nu am reușit să identificăm autorii” – spune Czimbalmos-Kozma Csaba.

Acesta a mai menționat că situația este mai bună în cazul Parcului Central „Elisabeta”, unde nu se întâmplă asemenea fapte. E drept, mai dispare câte o plantă, dar vandalismul nu este prezent.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
io, 3 aprilie 2014
Unde este Politia Locala, pe care o platim cu totii, la pazit trecerile de pietoni dimineata si intrarile la gradinita ??? La munca, nu la plimbat uniformele si masinile statului, platite de noi, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.