ACTUALITATE 11 septembrie 2016

Valentin Suciu, nemulțumit de greșelile de arbitraj din meciul cu Juventus București

de Sever Ioan Miu | 318 vizualizări

Meciul dintre Sepsi OSK și Juventus București, desfășurat sâmbătă pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe în cadrul etapei a şasea a Ligii a II-a de fotbal, s-a terminat nedecis cu scorul 0-0. Antrenorul covăsnenilor, Valentin Suciu, s-a declarat mulțumit de rezultat, dar a acuzat greșeli de arbitraj, comise spre finalul partidei.

În prima repriză, Sepsi OSK a avut mai multe ocazii de gol. De exemplu în minutul 41, când Jakab a pătruns în careu, dar a fost blocat în ultimul moment de către Stoian. Și Juventus a avut ocazii să marcheze, în repriza a doua, în minutul 69, când Roșca a rămas singur cu portarul roș-albilor, dar Niczuly a închis unghiul și a respins balonul, cu piciorul.

„În prima repriză am avut oportunități, am avut ocazii și am avut și jocul mai bun, din păcate nu s-a concretizat cu gol. În repriza a doua s-a echilibrat jocul, a avut și Juventus București mai multe ocazii de a marca”, a rezumat meciul Valentin Suciu. „Până la urmă suntem mulțumiți și cu punctul obținut, dar erorile de arbitraj fac diferența, din păcate”, a mai spus Suciu. De exemplu, în minutul 90+5, Hadnagy a fost împins în careu, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. „Nu punem acum accent pe aspectul acesta, noi trebuia să câștigăm în prima repriză, mă repet, dar pentru publicul din Sfântu Gheorghe era bine dacă în ultimele secunde reușeam să câștigăm dintr-o greșeală a adversarului”, a încheiat Suciu.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.