ACTUALITATE 25 ianuarie 2016

Valea Crișului a găzduit Cupa Unirii la minifotbal pentru copii

de Sever Ioan Miu | 1404 vizualizări

Clubul Viitorul a organizat pe 23 și 24 ianuarie Cupa Unirii, un turneu de minifotbal pentru copii, găzduit de sala de sport din Valea Crișului. Au participat peste 200 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani din județele Covasna, Harghita și Brașov. Sâmbătă au jucat copiii născuți în 2006 și 2007, organizați în 13 echipe.

Pe locul 1 s-a clasat SC Miercurea Ciuc, pe locul 2 Colțea 1920 Brașov iar pe locul 3, Tâmpa Brașov. Golgheter a fost desemnat Orban Balazs de la Școala de Fotbal Baraolt, cel mai bun portar a fost Buss Liam din Sport for all Covasna, iar cel mai bun jucător Balogh Zsolt din Miercurea Ciuc. Duminică au participat opt echipe de copii din generația 2004-2005, podiumul fiind ocupat de OSK Sfântu Gheorghe, CSȘ Brașovia și de Junior Brașov.

Golgheter a fost Kocsi Norbert de la OSK și tot de la OSK a fost și cel mai bun portar, Tudor Bocicor, în timp ce cel mai bun jucător a fost desemnat Alexandru Naste de la Brașovia. Turneul a fost posibil cu ajutorul Direcției Județene de Sport şi Tineret Covasna și a Primăriei Valea Crișului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dan, 26 ianuarie 2016
Macar atat , primarul de acolo e zero si corupt! Ani
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.