ACTUALITATE 18 iunie 2013

Un transformator ars a încins atmosfera la Spitalul de Cardiologie

de Monica Vrânceanu | 115 vizualizări

Un panou cu transformator electric a creat emoții marţi la Spitalul de Cardiologie din Covasna, suferind o defecțiune care a generat foarte mult fum cu pericol de flacără și a alertat lumea din jur.

Managerul Spitalului, Monica Sporea, a declarat că panoul, care aparține Electrica, avea o defecțiune și, după o pană de curent, când a fost repornit s-a auzit un zgomot ciudat și a început să iasă foarte mult fum.

„Am alertat Poliția și Pompierii, în vreme ce echipa noastră de electricieni a intervenit rapid. Pericolul a existat, deoarce în imediata apropiere a transformatorului se află cazanele Spitalului, iar acestea funcționează pe gaz”, ne-a declarat Monica Sporea.

Pentru intervenție au fost alertate și echipajele Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, însă în cele din urmă s-a intervenit doar prin pompierii voluntari, momentul de criză fiind rapid depășit. După incident, Spitalul și parte a zonei nu au avut curent electric câteva zeci de minute. Organele de Poliție au fost și ele prezente la fața locului, prelevând probe pentru a afla care a fost cauza incidentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.