ACTUALITATE 13 noiembrie 2018

Un șofer beat a fugit de polițiști și s-a ascuns... într-un bar

de Iulia Drăghici - Taraș | 834 vizualizări

Ca să scape de oamenii legii care l-au oprit în trafic, un șofer aflat în stare de ebrietate a fugit din mașina pe care o conducea și s-a ascuns... într-un bar. Scena s-a petrecut vineri seara în localitatea covăsneană Belin. Bărbatul a fost în cele din urmă prins și s-a ales cu dosar penal pentru sustragere de la recoltarea probelor biologice.

La Belin, în data de 10.11.2018, orele 20.30, a fost identificat un șofer care se afla vizibil în stare de ebrietate și emana halenă alcoolică. Polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, fapt refuzat de persoana în cauză. Deși polițiștii aflați în serviciu i-au adus la cunoștință că refuzul sau sustragerea de la testarea cu aparatul alcooltest și recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei constituie infracțiune, acesta a părăsit autoturismul, lăsându-l descuiat și a fugit într-un bar situat în apropierea locului în care a fost oprit”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

În cauză s-a înregistrat un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Belin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragerea de la recoltarea probelor biologice, prevăzută si pedepsită de art. 337, alin. 1 din Codul Penal.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.