ACTUALITATE 11 august 2014

Un polițist a murit înecat la Reci

de Székely Emőke | 537 vizualizări

Sâmbătă după masa un polițist din cadrul IPJ Covasna a murit înecat în lacul de la Reci. Cadrele medicale de la ambulanța care a ajuns la fața locului l-au resuscitat timp de 40 de minute, dar nu au reușit să îl readucă la viață.

Tânărul de 26 de ani se afla la scăldat cu trei prieteni. La un moment dat, aflându-se la o distanţă de aproximativ 25-30 de metri faţă de mal, acesta a dispărut sub apă fără a mai ieşi la suprafaţă, iar corpul acestuia a fost scos după aproximativ 25 de minute. La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj medical, dar în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate mai bine de 40 de minute, s-a constatat decesul tânărului.

Cei de la ISU Covasna spun că s-au deplasat la fața locului cu un echipaj de scafandri, dar nu a fost nevoie de intervenția acestora pentru că între timp corpul bărbatului a fost scos din apă de prieteni.

Polițiștii spun că la examinarea sumară a cadavrului nu s-a constatat existenţa de urme vizibile de violenţă, iar acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a decedat persoana, fără a exista suspiciuni în cauză.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.