ACTUALITATE 7 august 2018

Un motociclist, un pieton și un căruțaș, răniți în accidentele din weekend

de Iulia Drăghici - Taraș | 535 vizualizări

Evenimentele rutiere au avut loc în Târgu Secuiesc, Sfântu Gheorghe și Lisnău

Un motociclist, un pieton și un căruțaș au suferit răni ușoare în acest sfârșit de săptămână, după ce au fost implicați în evenimente rutiere. Motociclistul, în vârstă de 77 de ani, s-a lovit de un vehicul care circula în fața sa, pietonul a fost călcat pe trecerea de pietoni de o mașină care efectua manevra de mers cu spatele și căruțașul s-a răsturnat cu căruța într-un șanț după ce s-a lovit de un cap de pod.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, conducătorul unei motociclete, a fost rănit ușor sâmbătă, în jurul orei 15:20 după ce a fost implicat într-un accident rutier ușor. Bărbatul, care circula pe strada Fortyogo din Târgu Secuiesc, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul din fața sa și a intrat în coliziune cu acesta.

Tot la sfârșit de săptămână, mai exact duminică, 5 august, o femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni din Sfântu Gheorghe de o mașină care mergea cu spatele, iar un căruțaș a fost de asemenea rănit ușor după ce s-a răsturnat într-un șanț, după ce s-a lovit de un cap de pod de pe DC 27 în satul Lisnău din Ozun.

„Duminică, 5 august 2018, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că la Urgențele Spitalului Județean s-a prezentat o persoană care ar fi fost victima unui accident rutier. Polițiștii au identificat persoana în cauză, o femeie de 29 de ani, dar și conducătorul mașinii implicate în eveniment. În urma verificărilor s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe strada Armata Română - șoferul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers cu spatele și a lovit-o pe femeia care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Victima a suferit leziuni ușoare”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

„Tot duminică, pe DC 27 în localitatea Lisnău, a avut loc un alt eveniment rutier. Un bărbat de 65 de ani, care conducea un atelaj cu tracțiune animală, s-a ales cu răni ușoare după ce a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un cap de pod iar apoi s-a răsturnat în șanț”, mai arată aceeași sursă.

În toate cazurile se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Săptămâna trecută, polițiștii covăsneni au constatat 284 de abateri la regimul circulației pentru care s-au aplicat sancțiuni contravenționale, dintre acestea 100 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 50 pentru abateri comise de bicicliști și conducători de atelaje cu tracțiune animală.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.