ACTUALITATE 14 decembrie 2018

Un mort și un rănit într-un accident la Vama Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 3918 vizualizări

O autoutilitară a lovit o căruță nesemnalizată

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Vama Buzăului, localitatea alăturată orașului Întorsura Buzăului, și-a găsit sfârșitul joi seara, într-un accident de circulație, în care au fost implicate o autoutilitară și o căruță nesemnalizată. În urma impactului a mai rezultat o victimă, conducătorul atelajului condus de doi cai, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a fost rănit. 

„Un bărbat de 34 de ani conducea o autoutilitară pe drumul comunal 49 A, în satul Vama Buzăului. La kilometrul 3 cu 700 nu a păstrat o distanță suficientă față de vehiculul cu tracțiune animală tras de doi cai condus în fața sa de un bărbat de 45 de ani din comuna Vama Buzăului, cu care a intrat în coliziune. Atelajul hipo nu era înregistrat și nici nu era echipat cu mijloace de iluminare sau dispozitive reflectorizant – fluorescente pentru circulația pe timpul nopții. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului vehiculului cu tracțiune animală și din păcate decesul unui bărbat de 42 de ani, pasager în atelaj”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina Ivan. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și în continuare se fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Facebook/ Info Trafic Jud. Brașov, Rohan Alina.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.