ACTUALITATE 17 martie 2023

Un consorțiu de patru firme va reabilita cinci străzi importante din Sfântu Gheorghe, printre care Grigore Bălan și Stadionului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1410 vizualizări

La jumătatea lunii aprilie se va putea da ordinul de începere a lucrărilor în cazul unei investiții majore din Sfântu Gheorghe. Investiția vizează reabilitarea a cinci străzi importante din oraș (Stadionului, Grigore Bălan, Nicolae Iorga, Fabricii și Ciucului), respectiv modernizarea trotuarelor pe altele două (Lunca Oltului și Păiuș David). 

Contractul de execuție a fost semnat cu un consorțiu de patru firme, a spus joi, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád. 

Săptămâna trecută am semnat acel contract prin care vom realiza o investiție majoră pe care o așteptăm de mult timp, și anume un consorțiu de patru firme a câștigat licitația. Am semnat contractul de execuție pentru modernizarea străzilor Stadionului, Grigore Bălan, Nicolae Iorga, Fabricii, Ciucului, trotuarul de pe Lunca Oltului, trotuarul de pe Păiuș David. Deci, niște investiții pe care le așteptăm de mult. Din motive obiective și ale procedurilor anevoioase din România, am ajuns să le putem face doar acuma. Dar în a doua jumătate a lunii aprilie vom putea da ordinul de începere pentru aceste lucrări”, a declarat primarul. 

Acesta a spus că speră că acest consorțiu, din care face parte și firma Drumuri și Poduri a Consiliului Județean Covasna, va putea lucra pe mai multe șantiere deodată. 

Investiția se ridică la peste 30 de milioane de lei, fonduri europene prin Programul Operativ Regional, din ciclul financiar 2014-2020. Lucrarea ar trebui încheiată până la sfârșitul anului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.