ACTUALITATE 21 ianuarie 2014

Un bărbat și-a legat mama pentru că aceasta nu a vrut să-i dea bani

de Székely Emőke | 64 vizualizări

Un cioban din Brețcu și-a legat mama cu un cablu și a amenințat-o cu un cuțit, după ce femeia nu i-a dat bani. Din fericire un vecin a găsit-o pe bătrâna în vârstă de 69 de ani, și a eliberat-o.

„Din primele cercetări efectuate de către poliţişti, se pare că în data de 19 ianuarie, victima, în timp ce se afla singură în locuinţă, a fost vizitată de către fiul acesteia în vârstă de 38 de ani care i-a cerut o sumă de bani. Întrucât aceasta l-a refuzat, bărbatul a agresat-o fizic pe femeia de 69 de ani, după care a imobilizat-o legându-i mâinile şi picioarele cu ajutorul unui cablu. Totodată, bărbatul i-a adresat femeii ameninţări cu moartea folosind un cuţit de bucătărie” – a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Șeful IPJ Covasna, cms. şef Ion Popa, spune că femeia a avut rețineri în a-și reclama fiul, dar până la urmă a făcut-o. „Până la urmă bătrâna i-a dat 50 de lei, atât a avut, apoi s-a gândit un timp dacă să își reclame sau nu fiul. Bărbatul este cercetat în libertate pentru tâlhărie și lipsire de libertate” – spune Ion Popa.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.