ACTUALITATE 2 august 2016

Un bărbat beat şi întins pe carosabil, rănit uşor de o maşină

de Iulia Drăghici - Taraș | 152 vizualizări

Un bărbat de 32 de ani, aflat în stare gravă de ebrietate, a fost accidentat luni, în jurul orei 21:40, în localitatea Angheluş de o şoferiţă care circula regulamentar. La momentul accidentului, bărbatul era întins pe carosabil, dar a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

„Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani aflat în stare avansată de ebrietate şi întins pe partea carosabilă, a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de către o femeie în vârstă de 64 de ani. În urma acestui eveniment bărbatul a fost rănit uşor. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Atât acesteia cât şi bărbatului, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanţii Poliţiei.

Întâmplarea vine şi cu o recomandare din partea autorităţilor: „Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să consume alcool cu moderaţie, iar dacă au întrecut măsura, să roage un prieten să îi însoţească până acasă. Nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice şi respectaţi normele legale privind circulaţia rutieră”, arată buletinul informativ al Poliţiei covăsnene.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.