ACTUALITATE 31 octombrie 2019

Un autobuz cu pasageri a luat foc în mers lângă Vâlcele

de Daniela Luca | 3546 vizualizări

Cauza probabilă a producerii incendiului ar fi un scurtcircuit electric

Un autobuz cu 24 de pasageri s-a făcut scrum joi, 31 octombrie. Transportul a fost cuprins de flăcări pe DN13 E, spre localitatea Vâlcele. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

În cursul zilei de joi, 31 octombrie, pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz care se afla în mers pe DN13 E, spre localitatea Vâlcele.

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 11 subofițeri și un ofițer cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau cu violență la întregul autovehicul, însă cei 24 de pasageri au reușit să se autoevacueze, fără a fi răniți”, transmit pompierii covăsneni.

Aceștia presupun că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Un alt autobuz a luat foc luna trecută pe DN10, în zona Teliu, aproape de limita cu județul Covasna. Acesta era singurul mijloc de transport în comun dintre Întorsura Buzăului și Brașov. Cauza producerii incendiului care a izbucnit pe 15 septembrie, conform ISU Brașov, ar fi fost existența unor scurgeri de lichide inflamabile la compartimentul motor, iar din cauza efectului termic, au luat foc. Cele șapte persoane din autobuzul care se deplasa către Întorsura Buzăului nu au suferit arsuri.

Sursă foto: ISU Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.