ACTUALITATE 20 martie 2018

ULTIMĂ ORĂ! Schimbări importante în conducerea Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1093 vizualizări

A fost numit un nou director general, cu drepturi depline de decizie la club

Sepsi OSK a anunțat marți schimbări importante în conducerea echipei. Un nou membru, în persoana jurnalistului sportiv Csinta Samu, s-a alăturat conducerii formației covăsnene și a primit atribuții și drepturi depline în coordonarea clubului. 

„A venit timpul să consolidăm și partea administrativă. În ultima perioadă am simțit nevoia de a mai delega din sarcini și responsabilități și având în vedere că de câteva luni funcția de director general era vacantă, a venit timpul să o ocupe o persoană competentă. (...) Avem nevoie de un om cu mână de fier la acest club. Începând de la angajații clubului și terminând cu staful echipei, toți vor fi subordonați domnului Csinta Samu”, a spus, în debutul conferinței de presă de marți, patronul Sepsi OSK,  Diószegi László. 

„Consider că este o funcție și o provocare foarte importantă și foarte solicitantă, în sensul că domul Dioszegi a pomenit de rămânerea echipei în prima ligă. Eu consider că acest club are o activitatea mult mai mare, mai amănunțită, cu toate că focusul este pe comportarea echipei de primă divizie. Bineînțeles că toată activitatea clubului o să fie calificată după rezultatele echipei din prima ligă, dar eu sper ca în foarte scurt timp aceste focusuri să privească și activitatea centrului de juniori pe care o consider foarte importantă”, a declarat și noul director general al clubului, Csinta Samu.

Detalii în videoclipul de la conferința de presă de marți, 20 martie.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.