ACTUALITATE 3 iulie 2019

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Intervenții din cauza furtunii

de Iulia Drăghici - Taraș | 1606 vizualizări

Pompierii au avut miercuri după-masa mai multe intervenții în urma furtunii care s-a abătut asupra județului. 

„Ca urmare a manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul portocaliu emis pentru județul nostru până mâine dimineaţă la ora 03:00, mai multe apeluri prin numărul de urgenţă 112 au anunţat o serie de copaci căzuți pe partea carosabilă.

Până la această oră, pompierii  militari au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea unor arbori în municipiul Târgu Secuiesc şi în zona Balvanyos, iar pompierii voluntari acţionează în localităţile Ghelinţa şi Vâlcele”, informează ISU Covasna. 

UPDATE: „Astăzi echipa Salvamont Covasna s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit. La întoarcerea din remarcarea unui traseu aflat în zona Ciomad-Balvanyos, salvatorii au fost surprinși de furtună și au găsit DJ113A blocat de arbori doborâți de vijelie, iar circulația era blocată. După anunțarea incidentului la ISUJCV, salvatorii montani cu ajutorul angajaților de la Composesoratul din Lăzărești respectiv un angajat de la Grand Hotel Balvanyos au degajat drumul și s-a reluat circulația. Mulțumim celor implicați pentru ajutor”, a scris pe Facebook echipa Salvamont Covasna. 

Sursă foto: Facebook/Salvamont Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.