ACTUALITATE 5 februarie 2020

ULTIMĂ ORĂ! Circulație cu probleme pe mai multe drumuri din județ

de Iulia Drăghici - Taraș | 2756 vizualizări

UPDATE! 

Circulația este blocată pe DN11, în zona Brețcu - Oituz, la această oră (19:20) din cauza unor arbori căzuți pe partea carosabilă. Probleme au fost și pe DN2D, unde se circulă în condiții de iarnă, anunță IPJ Covasna. 

„În urma unor fenomenelor meteo periculoase manifestate pe raza județului Covasna, rugăm conducătorii auto să nu efectueze deplasări decât în cazuri de strictă necesitate.

Totodată conducătorii auto trebuie să se pregătească temeinic pentru efectuarea deplasării și să se asigure că sunt echipați cu lanțuri antiderapante.

La acest moment situația la nivelul județului Covasna se prezintă după cum urmează: pe DN 11 circulația este blocată, pe acest sector de drum pe anumite segmente sunt căzuți arbori pe partea carosabilă. Se lucrează la degajarea drumului, recomandăm evitarea deplasării pe acest sector de drum. Pe DN 2D circulația s-a reluat se circulă în condiții grele de iarnă. Pe DN 11 în zona Oituz un arbore a căzut pe un autoturism nu s-au înregistrat victime, nici pagube materiale, crengile blocând autoturismul, ulterior acesta fiind deblocat”, informează IPJ Covasna. 

„Recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze doar în cazuri de strictă necesitate pe drumurile aflate sub cod portocaliu și roșu, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.