ACTUALITATE 5 februarie 2020

(Update) ULTIMĂ ORĂ! Ambulanță blocată în trafic, incendii și accidente

de Iulia Drăghici - Taraș | 10331 vizualizări

 

 

UPDATE 4 ora 23.30: Update 4: Pompierii covăsneni, împreună cu jandarmi, au degajat 10 arbori în zona DN2D Ojdula. In zona Oituz, pe DN11, încă se actioneaza pentru degajarea arborilor căzuți pe carosabil. Pe raza localităților Ojdula și Brețcu-Oituz au fost transmise mesaje de avertizare prin sistemul Ro-Alert. In acest moment sunt inchise circulației rutiere DN 10, DN 11 și DN2D.

Update ora 22:00: Întrucât la nivelul județului Buzău circulația pe drumurile naționale a fost închisă, pe DN 10, vehiculele care circulă pe direcția Brașov - Buzău vor fi întoarse la limita dintre județele Covasna și Buzău în zona Crasna - Gura Siriului. ( IPJ Covasna)

UPDATE 3: DN2D Ojdula-Lepsa este blocat de la ora 21.45 din cauza arborilor căzuți pe partea carosabilă. (IPJ COVASNA)

UPDATE 2: DN 11, zona Oituz, mai mulți copaci sunt căzuți pe carosabil iar circulația este in acest moment blocată. Peste 30 de pompieri, polițiști și jandarmi actioneaza pentru eliberarea carosabilului. Pompieri din cadrul Sectiei Targu Secuiesc si Detasamentului Sfantu Gheorghe intervin cu autospeciale de descarcerare pentru taierea si degajarea arborilor în siguranta.

UPDATE 20:00. În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul portocaliu emis pentru județul nostru, pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină în următoarele cazuri:

- Loc. Brețcu - arbore cazut peste un autoturism, nu au rezultat pagube materiale;

- Zona Pasului Oituz la limita județelor Cv și Bc- o ambulanta a SAJ Bacău ce transporta un pacient a rămas blocată în trafic - intervine un echipaj al Secției Targu Secuiesc și un echipaj al ISU Bacău;

- Loc. Barcani - incendiu la hornul unei case de locuit, a intervenit Pichetul Întorsura Buzăului;

- Loc. Sita Buzăului - incendiu la hornul unei case de locuit, intervine Pichetul Întorsura Buzăului;

- Loc. Bradet - accident rutier, intervin echipaje din cadrul Pichetului Întorsura Buzăului;

- În localitățile Întorsura Buzăului ,Barcani, Saramas și Oituz au existat întreruperi în furnizarea energiei electrice. In acest moment echipajele Electrica lucrează pentru remedierea problemelor.

Sursă foto: DRDP Brașov (Degazare carosabil DN11 - zona Oituz). 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.