ACTUALITATE 18 decembrie 2016

Tur de prezentare turistică a judeţului Covasna

de Covasna Media | 1041 vizualizări

Autoritatea Națională pentru Turism – Reprezentanţa Teritorială Braşov împreună cu Consiliul Judeţean Covasna, Camera de Comerţ şi Industrie Covasna şi în parteneriat cu firmele Potio Nobilis şi Bertis a organizat, în perioada 12–14 decembrie, un tur de prezentare turistică pentru agenţi şi ghizi de turism din judeţul Sibiu.

Vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, László Endre, a raportat faptul că şi judeţul Covasna s-a situat într-o poziţie fruntaşă în cadrul turului de studiu vizând prezentarea Ţării Bârsei şi a ariei de influenţă a acesteia. Printre destinaţiile din Sfântu Gheorghe s-au numărat mai multe unităţi de alimentaţie publică, respectiv distileria Potio Nobilis şi, pe lângă acestea, specialiştilor în turism li s-au prezentat şi cele şapte minuni turistice ale judeţului Covasna – toate acestea au fost făcute cu scopul nemascat de a face clar pentru turoperatori că judeţul Covasna este o destinaţie turistică atractivă atât pentru turiştii interni, cât şi pentru cei străini.

Directorul executiv al Asociaţiei Pentru Dezvoltarea Turismului Covasna, Jánó Szabolcs, a subliniat faptul că reprezentanţilor agenţiilor de turism li s-a prezentat patrimoniul arhitectural al judeţului Covasna, precum şi oportunităţile oferite de turismul medical. Specialiştii în turism s-au dovedit a fi deschişi la turismul medical pe care l-au apreciat ca fiind un potenţial turistic unic al regiunii. Gazdelor li s-a promis că agenţiile de turism din judeţul Sibiu vor depune toate eforturile pentru promovarea ca destinaţie turistică a judeţului Covasna în rândurile turiştilor străini.

Consiliul Judeţean Covasna

Biroul de presă

 

 

Teme articol: TURISM prezentare tur
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
pitagora, 19 decembrie 2016
Cu alte cuvinte,daca nu vor veni turistii straini in judetul Covasna, sibienii vor fi de vina ,ca au promis si nu s-au tinut de cuvant ! Tipic covasnean.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.