ACTUALITATE 23 mai 2019

Trenuri suplimentare cu ocazia vizitei Papei Francisc

de Iulia Drăghici - Taraș | 960 vizualizări

A început numărătoarea inversă în ceea ce privește vizita Suveranului Pontif care se va afla la Șumuleu Ciuc în data de 1 iunie. Având în vedere faptul că se preconizează că numărul pelerinilor se va ridica la ordinul sutelor de mii, în șirul măsurilor de asigurare a securității celor care vin la Șumuleu Ciuc, respectiv pentru desfășurarea în bune condiții a traficului de călători un rol de importanță majoră revine Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA.

Consiliul Județean Harghita a solicitat companiei naționale de căi ferate prin intermediul unei scrisori, luarea măsurilor necesare în vederea bunei desfășurări a traficului de pelerini prin introducerea de noi trenuri în cursul zilei de 31 mai 2019, respectiv în ziua de 1 iunie 2019, pe rutele Miercurea Ciuc – Sfântu-Gheorghe, Miercurea Ciuc – Ghimeș și Miercurea Ciuc – Gheorgheni.

Astfel, cu ocazia acestui eveniment istoric vor fi introduse garnituri de tren suplimentare, pe traseele Ghimeș Miercurea Ciuc și retur, Sfântu-Gheorghe – Miercurea Ciuc – Gheorgheni și retur. Mersul trenurilor poate fi consultat în documentul următor: 

Sursa: Comunicat de presă - Consiliul Județean Harghita 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.