ACTUALITATE 23 decembrie 2021

Trei străzi din Sfântu Gheorghe care sunt pregătite să intre în reparații în 2022

de Iulia Drăghici - Taraș | 2110 vizualizări

Din primăvară, trei străzi din Sfântu Gheorghe vor intra în reparații. Este vorba de Táncsics Mihály, Rozelor și Soarelui, a anunțat într-o conferință de presă primarul Antal Árpád. 

Străzi unde avem contractele de execuție deja semnate sunt Táncsics Mihály, Rozelor și Soarelui. Pe aceste trei străzi avem constructorul selectat și contractat. Pe Táncsics Mihály, după cum știți, am avut un constructor cu care am reziliat contractul pentru că nu a mers să lucreze. Am avut un constructor, trebuia să facem anul acesta strada, am semnat contractul și nu a mai venit constructorul. Era din județul Bacău. (...) A trebuit să reziliem contractul, să refacem licitația. Acum a câștigat o firmă din județul Brașov. Pe Soarelui și pe Rozelor avem constructori locali”, a declarat edilul. 

Pentru strada Táncsics Mihály, valoarea estimată totală fără TVA a investiției este de 1,4 milioane de lei, potrivit anunțului publicat pe SEAP. Pentru strada Soarelui, valoarea investiției, conform SEAP, este de aproape 930.000 de lei, iar în ceea ce privește strada Rozelor, aici investiția ar urma să se ridice la 3,3 milioane de lei. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.